Home Nieuws Contact Nieuwsbrief Vragen Online
Profiel
Debiteurenbewaking
en -beheer
Pré incasso-diensten
Incasso
Bemiddeling
Juridisch advies
Procedures en
vonnissen
Wat kost incasseren
via Bosschaart
Incasso & Advies?
Waarom ons kantoor?
Conclusie
Profiel
Bosschaart Incasso & Advies is een toonaangevend incasso- en juridisch adviesbureau. Bosschaart Incasso & Advies combineert kennis en daadkracht met betrokkenheid, korte lijnen en expertise van een lokaal en regionaal kantoor. Optimale snelheid in het traject om ervoor te zorgen dat de cliënt krijgt waar hij recht op heeft is het kenmerk van de zakelijke en juridische dienstverlening van Bosschaart Incasso & Advies.

Bosschaart Incasso & Advies is opgericht met als onderliggende visie dat voor cliënten twee criteria zeer belangrijk zijn. De snelheid in behandeling van een dossier van de voorgerechtelijke fase tot eventueel de gerechtelijke procedure en uiteindelijk de executie van het verkregen vonnis. De tweede pijler onder het bestaan van Bosschaart Incasso & Advies is het cliëntgericht werken door optimaal en actief relatiebeheer.

Bij Bosschaart Incasso & Advies werkt een team van incasso-specialisten, waaronder juristen en kandidaat-gerechtsdeurwaarders die kunnen bogen op een jarenlange ervaring. Het stelt onze organisatie in staat snelle en grote acties te ondernemen. Het kantoor is centraal gevestigd in midden Nederland. We staan er letterlijk en figuurlijk middenin, goed bereikbaar en zeer betrokken. Zeer korte lijnen en open communicatie met onze cliënten zorgen ervoor dat de samenwerking optimaal is en indien nodig direct kan worden bijgestuurd. Daarnaast stelt de totale organisatie ons in staat te profiteren van de veelheid van expertise en daadkracht. Zo kunnen wij nakomen wat wij u beloven, namelijk optimale snelheid in aanpak, toegespitst op uw wensen en uw situatie.
T (0345) 55 89 88
F (0345) 55 83 54
E info@bosschaart-
   incasso.nl