Home Nieuws Contact Nieuwsbrief Vragen Online
Profiel
Debiteurenbewaking
en -beheer
Pré incasso-diensten
Incasso
Bemiddeling
Juridisch advies
Procedures en
vonnissen
Wat kost incasseren
via Bosschaart
Incasso & Advies?
Waarom ons kantoor?
Conclusie
Juridisch advies
Bosschaart Incasso & Advies kunt u ook inschakelen als juridisch adviseur. Onze juristen kennen de wet en de vele regels die gelden, zij maken de wettelijke wirwar aan regels voor u helder, want soms vraagt een complexe vordering meer dan alleen een incassotraject. Een uitgebalanceerd juridisch advies kan voor uw zaak de oplossing betekenen. De juridische afdeling van Bosschaart Incasso & Advies biedt u de juridische expertise en ervaring tegen een aantrekkelijk tarief. Goed en op maat gesneden juridisch advies hoeft niet duur te zijn. Door een regelmatige rapportage blijft u exact op de hoogte en wordt ons optreden steeds op uw wensen afgestemd.

Bij een zakelijk conflict zijn altijd minimaal twee partijen betrokken met tegengestelde belangen, waarbij ieder voor zich vindt dat hij gelijk heeft. Als oplossing wordt eerst gepraat, dan worden dure advocaten ingeschakeld voor een slepend juridisch steekspel en uiteindelijk beslist de rechter na jaren, wie van beide partijen gelijk heeft. Kan een zakelijk conflict niet vaak anders, vlotter worden opgelost? Jawel. U kunt vóóraf afspreken wie gelijk krijgt in het geval er een conflict ontstaat. Voorkomen in plaats van genezen. Het is simpelweg effectiever. Wij kunnen u daarin adviseren.

Op goed vertrouwen geleverd, zonder deugdelijke afspraken? Dan heeft u een probleem. Veel zakelijke transacties vinden plaats op basis van goed vertrouwen. Dat gaat goed, tot één van de partijen zich benadeeld voelt, dan zijn de poppen aan het dansen. Het Burgerlijk Wetboek verschaft de spelregels voor zakelijke transacties. Het geeft richtlijnen voor de rechten en plichten die partijen over en weer dienen na te komen. Het gaat over rechtsgeldigheid van zaken. De juristen van Bosschaart Incasso & Advies weten van de hoed en de rand als het aankomt op uitoefening en handhaving van het Burgerlijk recht. Wij kunnen u helpen uw zakelijke overeenkomsten, op een klantvriendelijke manier, een wettelijke grondslag te geven.
T (0345) 55 89 88
F (0345) 55 83 54
E info@bosschaart-
   incasso.nl